Nieuwsbrief 9-2009 (17-3-09)

Verleden week  belde Mark mij op om de vragen of ik de jongen los had gelaten. Dat was niet het geval, hij vertelde dat er wel een 40 tot 50 jongen buiten  waren. Wat was er gebeurt, het deurtje waar we het bad naar binnen schuiven was open gegaan, zo konden de jongen buiten komen, het werd ook tijd dat ze de vrijheid krijgen maar dat bereid je niet op deze manier voor, meestal houden we er rekening mee dat ze niet te veel eten krijgen zodat ze tegen de avond er wel weer in willen, maar dit was nu niet het geval, tegen het donker aan waren ze weer binnen maar het heeft een hele tijd geduurd.

Vanaf begin Maart hebben wij in de vereniging iedere zaterdag soos, het is nog 4 weken voor de eerste training vanaf Heino, in deze periode tot de eerste training worden de leden in de gelegenheid gesteld om hun klokken weer in orde te maken, het was 6 maart dan ook best druk in de club, ook zijn de eigendomsbewijzen weer gecontroleerd t.o.v. de hoklijsten.

Voor de 2e keer ben ik j.l. vrijdagavond gekozen tot voorzitter, Na een trieste gebeurtenis in de vereniging ben ik door het bestuur benaderd om het voorzitterschap op me te nemen, na enkele dagen van beraad heb ik dit toegezegd, leuke bijkomstigheid was dat ik als “nieuwe”voorzitter mijn broer Peter mocht feliciteren met zijn 25 jarig lidmaatschap van de vereniging, in mijn eerste periode als voorzitter heb ik mijn vader ook mogen feliciteren met zijn 25 jarig lidmaatschap

jubileum

De jongen worden verduisterd vanaf 18.00 uur tot 07.00 uur en beginnen al te ruien. Het is geen gezicht maar wanneer je ze goed in de pennen wilt houden voor de laatste vluchten zul je moeten verduisteren. Ze komen nu allemaal buiten en er zijn een paar die proberen een rondje te maken. Wanneer ze straks oud genoeg zijn dan gaan we proberen om ze op regel te krijgen, maar dat is ieder jaar weer een hele toer.

Tot de volgende nieuwsbrief,

P.P.M

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.