Nieuwsbrief 36-2009 (26-11-2009)

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste nieuwsbrief is geweest maar zoals ik al heb vermeld, alleen wanneer er echt nieuws is zal ik dat vermelden.
Er is natuurlijk wel het een en het ander gebeurd in die periode, zowel goed als slecht nieuws en wil jullie dit niet onthouden.
zo is ons oudste lid Cleem Heeger op een leeftijd van 91 jaar overleden, het laatste jaar heeft hij nog gewoon meegedaan aan de wedvluchten, vrijdag 20 november is hij gecremeerd.

Zaterdagmorgen heb ik samen met zijn zoon de duiven weggebracht en dit zijn niet de leukste dingen om te doen, maar ik was door hem benaderd en dan zeg je niet nee natuurlijk.

het goede nieuws is dat afgelopen weekend de vereniging tentoonstelling heeft plaats gevonden, ook wij hadden 8 duiven ingezet, bij de oude duivinnen hadden we de 1e prijs, maar blijkt ook eens de mooiste van de gehele show te zijn, en dat zijn leuke dingen. geheel niet verwacht natuurlijk.

de duiven hebben 2 weken geleden een paratyfus kuur gehad, en daarna aan de vitaminen. eind november zullen we dagen weer gaan verlengen zodanig dat de duiven 20 december op 12 uur licht zitten.
het is de bedoeling dat we omstreeks deze datum gaan koppelen, deze week zullen we de duiven op papier gaan koppelen.
Ook hebben we weer ons proberen te versterken door enkele bonnen te kopen van uitsluitend sterk spelende liefhebbers.
later hier meer over

vanaf nu zullen we vaker iets gaan melden op de site dus hou het mee in de gaten!!!
voor de vroege kwekers, veel succes met de kweek.

Tot de volgende nieuwsbrief P.P.M

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.