Nieuwsbrief 22 (3-10-2010)

Bij Linda is vanaf begin juni een fikse tumor ontdekt, hiervoor is ze inmiddels bestraalt en we moeten nu afwachten hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.
Dat is de reden dat ik eigenlijk geen nieuwsbrief meer hebben gemaakt, want op zo’n moment staat de hele wereld op zijn kop. En interesseren de duiven je al helemaal niet. Toch zijn we wel door blijven gaan met de duiven, Peter mijn broer heeft gezegd dat we gewoon door gaan, ondanks dat de duiven wel een beetje op de achtergrond raakten zijn we toch nog wel redelijk blijven presteren, zelfs zijn ze de jongen nog ingekorfd voor Morlincourt, hier was de uitslag niet geweldig van, maar de duiven zijn wel weer een ervaring rijker, we hebben maar 1 verspeeld van de 39.
Ook op de natoer hebben we goed gespeeld, de uitslag in de kuststrook is nog niet bekend maar we stonden 4e met nog 1 vlucht te gaan, en waren de laatste vlucht ook weer goed op tijd. Joris de Jong is generaal kampioen geworden in de club, we stonden nog 15 punten voor de laatste vlucht, maar hebben dit niet weten vast te houden, Joris had de duiven in een supervorm, die hij 5 weken lang heeft weten vast te houden, en heeft een kleine 200 punten ingehaald. en dan ben je de terechte kampioen!!!.

De duiven krijgen wat ze nodig hebben en daarmee moeten ze het doen, we hebben al een redelijk aantal geselecteerd maar er moeten nog wel een paar uit, we moeten naar een 20 koppels want het is de bedoeling dat we totaal weduwschap willen gaan spelen volgend jaar.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.